En landevei i solnedgang med lysstrimer i flere farger

Esso SynergyTM diesel

Vi presenterer drivstoff som tar deg lenger

En kvinne bruker pumpen ved en Esso-stasjon

Hva inneholder vår Synergy diesel?

Rensemiddelet i vår Synergy diesel er utviklet for å bidra til å rengjøre vitale motordeler (f.eks bilens injektorer) og for å beskytte motoren din mot korrosjon, alt mens du kjører. Skitne avleiringer kan over tid feste seg i motoren din og redusere ytelsen. Ved å bidra til å rengjøre og fjerne dette avfallet, vil vår Synergy diesel ta vare på motoren din, redusere utslipp, forbedre ytelsen og gi deg en bedre drivstofføkonomi. Faktisk kan du spare så mye som opptil 35 øre per liter på hver tank med vår Synergy diesel.*

Finn din nærmeste Esso stasjon
Det er mørkt, og en hvit bil med tre sykler bakpå står parkert ved siden av pumpen

Hva inneholder vår Synergy Supreme+ Diesel?

Ekstra molekyler som vi har tilsatt i vår Synergy Supreme+ Diesel sørger for en mye høyere renseeffekt sammenlignet med vår vanlige diesel og bidrar til mer kraft. Altså tar den både bedre vare på motoren din og bidrar til høyere ytelse. **

Kun tilgjengelig på utvalgte Esso-stasjoner.

To sirkler med de to dieselmotorer

Hva er forskjellen mellom Synergy Diesel og Synergy Supreme+ Diesel?

Vår Synergy Supreme+ Diesel inneholder dobbelt så mye rensemiddel som vår vanlige diesel, noe som bidrar til en grundigere rengjøring av motoren din. Og jo renere motoren din er, jo mer kraft får du og dess bedre vil den respondere.

Vår Synergy Supreme+ Diesel er også utviklet for å fjerne skitne avleiringer i motoren din, noe som bidrar til å ta vare på motoren og forbedrer drivstofføkonomien din.**

Slik virker vår diesel

Følg energien gjennom en dieselmotor.

Praktiske tips for å forbedre din drivstofføkonomi

Rydd i bilen og fjern ting du ikke trenger fra bagasjerommet og baksetet. Å kjøre rundt med verktøy og bagger fullt av utstyr gjør bilen tyngre. Dette fører til at motoren arbeider hardere og bruker mer drivstoff.

Det er en god vane å venne seg til å skifte til et høyere gir så raskt som mulig. Høyere gir er mer økonomisk med hensyn til drivstofforbruk.***
Kjør mykt og forsiktig – forbruket av drivstoff øker i takt med farten. Husk at hvis du akselererer eller bremser raskt vil motoren din sannsynligvis bruke mer drivstoff og produsere mer CO₂.
Prøv å les trafikken så langt fram som mulig slik at det blir flyt i kjøringen uten unødvendig stopping og igangsetting. Dette vil hjelpe deg med å kjøre mykere, redusere drivstofforbruket og CO₂‑utslipp.
Hvis flere kjører sammen blir det færre biler på veien. Dette reduserer køer og drivstofforbruk, og en kan også dele på drivstoffkostnadene!
Utsikt over en by om kvelden

Vår nye Synergy bensin

Finn ut mer om vår nye Synergy-teknologi i vår bensin og forskjellen mellom vår Synergy Bensin 95 og Synergy Supreme+ Bensin 98.

Finn ut mer
*Esso Synergy Diesel: Avgassene er relatert til CO, HC og Nox, påstandene er basert på (1) intern eller tredjeparts bilmotortesting, og / eller (2) offentlige publikasjoner, og / eller (3) industriell eller vitenskapelig litteratur. Testet på dieselbiler kjøpt på det britiske bruktbilmarkedet og uavhengig testet på Mahle, Storbritannia. Drivstofføkonomi ble vurdert i den tilstanden kjøretøyene ble mottatt. Testing skjedde over 4000 km ved hjelp av Esso Synergy Diesel og økningen i drivstofføkonomien i de testede bilene var opptil 26,1 kilometer per tank og i gjennomsnitt 16,8 kilometer per tank. Gjennomsnittlig avstand per fylling var 930 kilometer. Effektivitetsbesparelsene er opptil 2,8% og tilsvarer en verdi på opptil 35 øre per liter til en pris på 13,23 kroner per liter. Fordeler kan variere avhengig av faktorer som motortype, motortilstand, kjørestil og tidligere brukt dieselkvalitet.

**Esso Synergy Supreme+ Diesel påstander er basert på (1) intern eller tredjeparts bilmotortesting, og / eller (2) offentlige publikasjoner, og / eller (3) industriell eller vitenskapelig litteratur. Esso Synergy Supreme+ Diesel har dobbelt så mye rensemiddel, sammenlignet med Esso Synergy Diesel. Påstandene er relevante for ytelsen til Esso diesel, som selges på utvalgte Esso bensinstasjoner i Norge. Fordelene kan variere avhengig av faktorer som motortype, motortilstand, kjørestil og tidligere brukt drivstoffkvalitet. Tilgjengelig på utvalgte Esso bensinstasjoner.

Et initiativ fra FuelsEurope og Europakommisjonen www.savemorethanfuel.eu

***Europakommisæren

Eff.rente 25,21%, 15.000 o/12 mnd, totalt kr.16 907. 85 ø/l inkl. Mva i rabatt ved en pumpepris på 13,97 kr/l (3,65 % i cash back =51 ø/l og 34 ø/l i ekstra rabatt hos Esso).