En landevei i solnedgang med lysstrimer i flere farge

Esso Synergy™ diesel

Vi presenterer drivstoff som tar deg lenger

Praktiske tips for å forbedre din drivstofføkonomi

Rydd i bilen og fjern ting du ikke trenger fra bagasjerommet og baksetet. Å kjøre rundt med verktøy og bagger fullt av utstyr gjør bilen tyngre. Dette fører til at motoren arbeider hardere og bruker mer drivstoff.

Det er en god vane å venne seg til å skifte til et høyere gir så raskt som mulig. Høyere gir er mer økonomisk med hensyn til drivstofforbruk.***
Kjør mykt og forsiktig – forbruket av drivstoff øker i takt med farten. Husk at hvis du akselererer eller bremser raskt vil motoren din sannsynligvis bruke mer drivstoff og produsere mer CO₂.
Prøv å les trafikken så langt fram som mulig slik at det blir flyt i kjøringen uten unødvendig stopping og igangsetting. Dette vil hjelpe deg med å kjøre mykere, redusere drivstofforbruket og CO₂‑utslipp.
Hvis flere kjører sammen blir det færre biler på veien. Dette reduserer køer og drivstofforbruk, og en kan også dele på drivstoffkostnadene!
 • Esso 365 MasterCard

  365 MasterCard

  85 øre*/l i rabatt.

  Oppdag mer
 • Car mounted with bikes

  Utforsk våre drivstoff

  Finn den perfekte for deg

  Oppdag mer
 • En Esso-stasjon i solnedgang med noen bile

  En stasjon for alle slags stopp

  Følg med på alle forbedringene vi gjør!.

  Les mer

*Esso Synergy Diesel: Avgassene er relatert til CO, HC og Nox, påstandene er basert på (1) intern eller tredjeparts bilmotortesting, og / eller (2) offentlige publikasjoner, og / eller (3) industriell eller vitenskapelig litteratur. Testet på dieselbiler kjøpt på det britiske bruktbilmarkedet og uavhengig testet på Mahle, Storbritannia. Drivstofføkonomi ble vurdert i den tilstanden kjøretøyene ble mottatt. Testing skjedde over 4000 km ved hjelp av Esso Synergy Diesel og økningen i drivstofføkonomien i de testede bilene var opptil 26,1 kilometer per tank og i gjennomsnitt 16,8 kilometer per tank. Gjennomsnittlig avstand per fylling var 930 kilometer. Effektivitetsbesparelsene er opptil 2,8% og tilsvarer en verdi på opptil 35 øre per liter til en pris på 13,23 kroner per liter. Fordeler kan variere avhengig av faktorer som motortype, motortilstand, kjørestil og tidligere brukt dieselkvalitet.

**Esso Synergy Supreme+ Diesel påstander er basert på (1) intern eller tredjeparts bilmotortesting, og / eller (2) offentlige publikasjoner, og / eller (3) industriell eller vitenskapelig litteratur. Esso Synergy Supreme+ Diesel har dobbelt så mye rensemiddel, sammenlignet med Esso Synergy Diesel. Påstandene er relevante for ytelsen til Esso diesel, som selges på utvalgte Esso bensinstasjoner i Norge. Fordelene kan variere avhengig av faktorer som motortype, motortilstand, kjørestil og tidligere brukt drivstoffkvalitet. Tilgjengelig på utvalgte Esso bensinstasjoner.

Et initiativ fra FuelsEurope og Europakommisjonen www.savemorethanfuel.eu

***Europakommisæren

* Eff.rente 25,53%, 15 000 o/12 mnd. Kostnad 1930,-. Totalt 16930,-. 85 ø/l inkl. Mva i rabatt ved en pumpepris på 13,97 kr/l (3,65 % i cash back =51 ø/l og 34 ø/l i ekstra rabatt hos Esso).