En mekaniker heller Mobil 1-olje på en bilmotor

Motorolje

Anbefaling av olje for bilmotor?

Enten du er ute etter drivstoff, motorolje eller industrielle smøremidler, kan du stole på at smøremidlene fra Mobil™ sørger for å holde alle hjulene i gang. Mobil™ fortsetter å utvikle nye produkter og løsninger innen smøremidler for å bidra til å møte kravene fra dagens kunder.

Mobil 1

Mobil 1 New Life

Verdens ledende syntetiske motorolje, Mobil 1™, er utviklet for å gi svært god ytelse og beskyttelse under noen av de mest krevende forhold. Mobil 1™ er blant de fremste innenfor motorsporten og velges for påfylling ved fabrikken av flere bilprodusenter enn noen annen motorolje.

Klikk her for mer informasjon

Mobil Super

Mobil 1 førsteklasses motorolje

Mobil Super™ er den globale familien av førsteklasses motoroljer for passasjerkjøretøy som gir ulike nivåer av beskyttelse avhengig av de aktuelle forholdene, slik at du kan kjøre i full visshet om at alt er i orden.

Klikk her for mer informasjon

Mobil Delvac

Mobil 1 for tunge kjøretøy

Siden den ble lansert i 1925, har Mobil Delvac™ gitt lastebilmotorer og drivverk lang motorlevetid og effektiv beskyttelse over hele verden og i alle slags forhold. Gjennom sin historie har Mobil Delvac™ definert målestokken for kvalitet i smøreprodukter. Et fokus på forskning og teknologisk utvikling, samt global tilgjengelighet, har gjort Mobil Delvac™ til et av verdens mest brukte merker av motorolje for tyngre kjøretøy i dag.

Klikk her for mer informasjon
Eff.rente 25,21%, 15.000 o/12 mnd, totalt kr.16 907. 85 ø/l inkl. Mva i rabatt ved en pumpepris på 13,97 kr/l (3,65 % i cash back =51 ø/l og 34 ø/l i ekstra rabatt hos Esso).