Lense flare image Lense flare image Esso Petrol Station Esso Petrol Station Esso station in the day

Tilbud og kort

Esso er alltid i nærheten. Hvor befinner du deg i dag? Fortell oss hvor du er for å finne din nærmeste stasjon.

Clouds / Atmosphere / Clear

Sunny Cloudy Overcast

Snow / Extreme

Snow

Rain / Drizzle

Showers Heavy Rain

Din nærmeste stasjon

Open at some point today, probably.

Trumf sparegris

Det blir fort penger av 60 øre Trumf-bonus per liter

I oktober og november kan du få ekstra Trumf-bonus hos Esso. Send en tekstmelding for å spare 60 øre Trumf-bonus per liter de neste 60 dagene. Send kodeord Esso6060 til 2155 for å komme i gang.

Trumf refleks

Gjør vinteren lysere med Esso

Esso feirer refleksdagen 17. oktober ved å gi bort gratis reflekser på alle stasjonene denne måneden. Stikk innom for å hente en, før vi går tom.

Esso CardTM

Lilla og oransje Esso-kort

Wex Europe Services forener den enestående kompetansen og de unike tjenestene fra to av verdens ledende drivstoffkortselskaper i et revolusjonerende samarbeid.

Slik fungerer Esso CardTM

Privatkort

1 All værinformasjon på denne nettsiden er levert av Open Weather; denne værinformasjonen er kun gjort tilgjengelig til generell orientering og bør ikke anses eller legges til grunn som noe fagmessig råd; Exxon Mobil Corporation og dets tilknyttede selskaper er på ingen måte ansvarlige for dette værvarselets riktighet eller nøyaktighet og vil ikke akseptere noe ansvar for eventuelle tap som følge av at man har lagt denne værinformasjonen til grunn.

2 Apple og Apple-logoen er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. iPhone er et varemerke for Apple Inc. App Store er et servicemerke for Apple Inc.
Android er et varemerke for Google Inc. Bruk av dette varemerket er underlagt Googles tillatelser. Deler av denne siden er reprodusert fra arbeid som Google har skapt og delt og brukes i henhold til vilkårene i Creative Commons 3.0 Attribution License.

Eff.rente 25,21%, 15.000 o/12 mnd, totalt kr.16 907. 85 ø/l inkl. Mva i rabatt ved en pumpepris på 13,97 kr/l (3,65 % i cash back =51 ø/l og 34 ø/l i ekstra rabatt hos Esso).

Så lenge beholdningen rekker. Du får Trumfbonus på bensin og diesel på alle Essostasjoner i Norge (både betjente og Express automatstasjoner) når du betaler med et Trumf-registrert bankkort eller benytter et Trumf-kort når du betaler kontant eller med bankkort. Det gis ikke bonus på kjøp av avgiftsfri diesel, HVO og AdBlue. Da samtykker du også til å motta nyhetsbrev fra Esso. Esso, Esso Oval Device og Fuel Technology Synergy er varemerker eller registrerte varemerker tilhørende ExxonMobil Corporation eller et av dets datterselskaper. Andre varemerker som vises tilhører sine respektive eiere.