Aston Martin Red Bull Racing

Bringer testet teknologi til racerbanen

Esso er den offisielle drivstoffpartneren til Aston Martin Red Bull Racing. Vi forsyner Formel 1-teamet med Esso Synergy-drivstoff og tilbyr dessuten førsteklasses teknisk support gjennom hele konkurransesesongen.

Hver kilometer fra oss blir til en kilometer for deg

Drivstoffteknologien til Esso Synergi gir ekstra styrke til RB14, superbilen til Aston Martin Red Bull Racing, ved å forbedre det hybride turboaggregatets ytelse. I en bensinmotor betyr renere forbrenning mer kraft.

Våre Esso-teknikere er opptatt av en bedre og renere forbrenning for å hjelpe Aston Martin Red Bull Racing å oppnå maksimal styrke og effektivitet. Og det vi lærer på banen, hjelper oss å utvikle Esso Synergy-drivstoff som gjør bilmotoren din mer effektiv.

Les mer om Esso Synergy-drivstoff

En sport definert av ytterpunkter

slag i tungvektsklasse

124 slag i tungvektsklasse

Førerne føler en G-kraft lik 124 tungvektsbokserslag under hvert løp.

370 km i timen

370 km i timen

På noen baner kan racerbiler oppnå en maks hastighet på 370 kilometer i timen.

500 ganger i sekundet

500 ganger i sekundet

Motoren, som er avhengig av konstant tilførsel av energi, får injisert drivstoff hele 500 ganger i sekundet.

Har du noen gang lurt på hvordan 5 G-krefter faktisk føles?

Formel 1 er så nådeløs og så rask, at førerne føler en G-kraft lik 124 bokserslag. Dette er en metafor vi brakte til liv i vår nye film, der fører Max Verstappen står imot styrken til 124 tungvektsboksere.

På banen jobber vi for å oppnå maks styrke og hastighet, på samme måte som vi konstruerer drivstoffet og smøremidlene våre for å maksimere ytelsen til bilen din. Det er bare en annen måte å gjøre hver kilometer fra oss til en kilometer for deg.