Lense flare image Lense flare image Esso Petrol Station Esso Petrol Station Esso station in the day

Våre stasjoner

Esso er alltid i nærheten. Hvor befinner du deg i dag? Fortell oss hvor du er for å finne din nærmeste stasjon.

Clouds / Atmosphere / Clear

Sunny Cloudy Overcast

Snow / Extreme

Snow

Rain / Drizzle

Showers Heavy Rain

Din nærmeste stasjon

Open at some point today, probably.

Få kart- og kjøreanvisninger i sanntid og stasjonsopplysninger med Esso Fuel Finder-app.2

Last ned Esso Fuel Finder-appen for iOS Last ned Esso Fuel Finder-appen for Android

Få kart- og kjøreanvisninger i sanntid og stasjonsopplysninger med Esso Fuel Finder-app.2

Last ned Esso Fuel Finder-appen for iOS Last ned Esso Fuel Finder-appen for Android

100% Veimat

Stasjoner med 100% Veimat

100% Veimat er måltidskonseptet på Esso

Her finner du ekte og god mat for hele familien når du tar en pause på veien. I menyen er det spennende retter: en ekstra saftig biffburger, gode kyllingretter for deg som vil ha noe litt sunnere eller en herlig vaffel til kaffen. 100% Veimat bruker kun kvalitetsråvarer fra kjente leverandører: Gilde, Prior, Lantmännen Unibake og Evergood leverer 100% norsk kvalitet og ferskhet.

Vårt mål er at pausen hos oss på Esso skal være reisens høydepunkt. Velbekomme!

Bilvask

Ren bil i solnedgang

Veien til bedre utseende

Gi bilen din en Esso bilvask. Her får bilen en grundig rengjøring med en blanding av vann og sesongtilpassede rengjøringsmidler som løsner skitt, salt og andre utfordringer. Flere vaskeprogrammer å velge blant, avhengig av hvor skitten bilen er, om noe er montert på taket, eller om du ønsker etterbehandling med polish.

Finn din nærmeste Esso bilvask her
1 All værinformasjon på denne nettsiden er levert av Open Weather; denne værinformasjonen er kun gjort tilgjengelig til generell orientering og bør ikke anses eller legges til grunn som noe fagmessig råd; Exxon Mobil Corporation og dets tilknyttede selskaper er på ingen måte ansvarlige for dette værvarselets riktighet eller nøyaktighet og vil ikke akseptere noe ansvar for eventuelle tap som følge av at man har lagt denne værinformasjonen til grunn.

2 Apple og Apple-logoen er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. iPhone er et varemerke for Apple Inc. App Store er et servicemerke for Apple Inc.
Android er et varemerke for Google Inc. Bruk av dette varemerket er underlagt Googles tillatelser. Deler av denne siden er reprodusert fra arbeid som Google har skapt og delt og brukes i henhold til vilkårene i Creative Commons 3.0 Attribution License.

Eff.rente 25,21%, 15.000 o/12 mnd, totalt kr.16 907. 85 ø/l inkl. Mva i rabatt ved en pumpepris på 13,97 kr/l (3,65 % i cash back =51 ø/l og 34 ø/l i ekstra rabatt hos Esso).