Trumf hero

Trumf har kommet til Esso

Spar penger hver gang du fyller

Og dra hvor du måtte ønske uten å måtte tenke på regningen

Vinn Synergy drivstoff for et helt år

Fyll 20 liter eller mer og få sjansen til å vinne Synergy drivstoff for et helt år. Bruk Trumf hver gang du fyller drivstoff i september og oktober. Vi plukker ut ti heldige vinnere.

Finn din nærmeste stasjon
mediabox

Spar 40 øre per liter

Benytt deg av vårt tilbud ved å bli Trumf-medlem og fyll tanken på en av våre stasjoner.

Finn din nærmeste stasjon
Lorem ipsum dolor sit amet

Finn ut mer om fordelene ved å bli Trumf-medlem

Bytt til det smartere fordelskortet og spar penger hver gang du fyller.

Bli Trumf-medlem nå

Fordeler med Trumf

Lorem ipsum

Ta ut Trumf-bonusen din akkurat når du vil

Lorem ipsum

Knytt det opp til bankkortet ditt, så slipper du å ha Trumf-kortet med deg

Lorem ipsum dolor sit

Få Trumf-bonus på alle dine hverdagskjøp hos de mange Trumf-partnerene

Du får Trumf-bonus på bensin og diesel på alle Essostasjoner i Norge (både betjente og Express automatstasjoner) når du betaler med et Trumf-registrert bankkort eller benytter et Trumf-kort når du betaler kontant eller med bankkort. Det gis ikke bonus på kjøp av avgiftsfri diesel, HVO og AdBlue.

For å delta i konkurransen kreves det at du registrerer ditt medlemsskap på trumf.no og benytter Trumf minst én gang når du kjøper drivstoff hos Esso i september eller oktober 2018. Minimumsvolum per fylling er minst 20 liter for å delta i konkurransen. Ti vinnere trekkes ut blant disse som hver vinner 15.000 kroner (15.000 kroner tilsvarer et gjennomsnittlig års forbruk av drivstoff for en bil - 1000 liter og 15 kroner gjennomsnittlig pris per liter) . Premien godskrives vinnerens Trumf saldo. Du får Trumfbonus på bensin og diesel på alle Essostasjoner i Norge (både betjente og Express automatstasjoner) når du betaler med et Trumf-registrert bankkort eller benytter et Trumf-kort når du betaler kontant eller med bankkort. Det gis ikke bonus på kjøp av avgiftsfri diesel, HVO og AdBlue. Esso, Esso Oval Device og Fuel Technology Synergy er varemerker eller registrerte varemerker tilhørende Exxon Mobil Corporation eller et av dets datterselskaper. Andre varemerker som vises tilhører sine respektive eiere.