Esso station in the day

Hvor finner jeg en stasjon?

Få hjelp til å finne en stasjon nær deg. Vi gir deg også veibeskrivelsen.

Finn stasjonen din

Vårt utvalg av Synergy kvalitetsbensin og -diesel tilfredsstiller alle behov. Mange tror at bensin er bensin, så derfor vil vi gjerne forklare deg på en enkel måte om vårt Synergy drivstoff og hva som gjør det ulikt andre typer drivstoff.

Vår Synergy bensin

Vår Synergy diesel

Synergy – ofte stilte spørsmål

Synergy er det nye merkenavnet på alt drivstoff fra Esso. Det nye drivstoffet er utviklet for Esso og er tilgjengelig på alle Esso-stasjoner i Norge.
Undersøkelser viser at Synergy er det beste merkenavnet på drivstoff fra Esso. I Synergy inngår også en tydelig oppgradering av uteområdet - den første på nesten 20 år – med innovativt design for å bedre og mer effektivt kommunisere vårt tilbud.
Synergy er både det nye utseende på uteområdene våre og drivstoffteknologi. Begge deler handler om teknologi og innovasjon, nøye utviklet av vårt dyktige team av ingeniører.
Vi er alltid på utkikk etter måter å betjene våre kunder bedre på, og disse endringene bidrar til å forbedre den generelle kjøpsopplevelsen på Esso-stasjonene.
Produktdatablader finner du ved å klikke på denne linken
*Esso Synergy bensin: Avgassene er relatert til CO, HC og NOx. Påstandene er basert på (1) intern eller tredjeparts bilmotor- testing, og / eller (2) offentlige publikasjoner, og / eller (3) industriell eller vitenskapelig litteratur. Basis for sammenligning er mot bensin uten tilsetningsstoffer. Fordelene kan variere avhengig av faktorer som motortype, kjørestil og tidligere brukt bensinkvalitet.

**Esso Synergy Supreme + bensin påstandene er basert på (1) intern eller tredjeparts bilmotor-testing, og / eller (2) offentlige publikasjoner, og / eller (3) industriell eller vitenskapelig litteratur. Esso Synergy Supreme+ Bensin 98 har en ny formel og dobbelt så mye rensemiddel sammenlignet med Esso Synergy Bensin. Påstandene er relevante for ytelsen av Esso-bensin solgt på utvalgte Esso bensinstasjoner i Norge. Kontroller produsentens veiledning om oktankrav. Fordelene kan variere avhengig av faktorer som motortype, kjørestil og tidligere brukt bensinkvalitet.

***Esso Synergy Diesel: Avgassene er relatert til CO, HC og Nox, påstandene er basert på (1) intern eller tredjeparts bilmotortesting, og / eller (2) offentlige publikasjoner, og / eller (3) industriell eller vitenskapelig litteratur. Testet på dieselbiler kjøpt på det britiske bruktbilmarkedet og uavhengig testet på Mahle, Storbritannia. Drivstofføkonomi ble vurdert i den tilstanden kjøretøyene ble mottatt. Testing skjedde over 4000 km ved hjelp av Esso Synergy Diesel og økningen i drivstofføkonomien i de testede bilene var opptil 26,1 kilometer per tank og i gjennomsnitt 16,8 kilometer per tank. Gjennomsnittlig avstand per fylling var 930 kilometer. Effektivitetsbesparelsene er opptil 2,8% og tilsvarer en verdi på opptil 35 øre per liter til en pris på 13,23 kroner per liter. Fordeler kan variere avhengig av faktorer som motortype, motortilstand, kjørestil og tidligere brukt dieselkvalitet.

****Esso Synergy Supreme+ Diesel påstander er basert på (1) intern eller tredjeparts bilmotortesting, og / eller (2) offentlige publikasjoner, og / eller (3) industriell eller vitenskapelig litteratur. Esso Synergy Supreme+ Diesel har dobbelt så mye rensemiddel, sammenlignet med Esso Synergy Diesel. Påstandene er relevante for ytelsen til Esso diesel, som selges på utvalgte Esso bensinstasjoner i Norge. Fordelene kan variere avhengig av faktorer som motortype, motortilstand, kjørestil og tidligere brukt drivstoffkvalitet. Tilgjengelig på utvalgte Esso bensinstasjoner.
 
Et initiativ fra FuelsEurope og Europakommisjonen www.savemorethanfuel.eu